Pages

Thursday, August 6, 2009

aduyai...

sory di atas kelambatan@lerm aku update blog ni.. nak wat cane dah laptop aku ni jarang sgt dah on. tu pun sbb kat area umah aku dan opis x da DSL@WIFI@ape-ape aje lah. so kira laptop aku ni dah x berguna lagi bila dah xleh connect intenet. pendek kata hampeh.


sekarang musim H1N1. jadi sesape yg makan babi tu beringat la sket ok.nnti x pasal2 korang kena JE,H1N1 atau pun sawan babi.hahaha..