Pages

Thursday, June 18, 2009

Stadium Mohamad ke-4 Kembali Meriah

1 malaysia tahu stadium kelantan kena gantung...
1 malaysia tahu fans kelantan ni fanatik...
1 malaysia tahu fans kelantan ni ganaz...
1 malaysia tahu yg FAM salah buat keputusan...
tapi sekarang, 1 malaysia tahu stadium mohamaad ke-4 sudah kembali beraksi...Yayy!

untuk perlawanan pertama pada 16hb Jun, pasukan kelantan telah dibebaskan dari hukuman larangan bermain di tempat sendiri, menjadikan pasukan perak my team sebagai mangsa. memang pasukan kelantan tak kasi chance. 3 gol tanpa bolos, 2 gol dijaringkan oleh indra memang meletop.. 1st gol keeper kena trick.haha.. 2nd gol indra heading.. last gol dari free kick. memang cantik ketiga-tiga gol yg dijaringkan. kalau korang nak tahu, stadium kelantan hampir penuh walaupun pasukan lawan bukan dari team handalan. fans kelantan sentiasa memenuhi seat batu-bata di stadium.hehe.. hanya di pentas utama yg ada seat plastik. mungkin fans kelantan gian sangat kot nak tgk team kesayangan diorg bermain di tempat sendiri. itu yg diorg datang beramai-ramai sehinggakan tiket pun sold out. parking lot pun penuh smpi org pegi park kat carpak hospital perdana.haha.. nasib baik la aku naik kapcai. senang mau selit. apa-apa pun aku gembira pasukan kelantan dapat bermain balik di stadium keramat tu. stadium yg lebih selamat dari stadium sultan mizan.haha... long live the red worriors!!!






p/s: gambar diambil menggunakan camera sony ericcson w810i

3 Mitos:

Musezafar GB said...

pasni jgn stadium plak kena bakar sudah..
hehe..
gomo klate.. gomo klate..

lots_of_hatred said...

jgn beb.. stadium keramat tu. xda org pun yg akan bakar stadium tu

Musezafar GB said...

wei, update la blog..
jgn lerm!
hehe..