Pages

Friday, October 8, 2010

Bukan Penamat


"Tak da la susah sangat..".. Lepas dah belajar mesti la rasa senang kan.. sudah lebih seminggu aku bertapa dan mencari guru, baru sekarang dapat guna software tu.. terima kasih pada cikgu nazirah dan cikgu taufik.. aku bayar upah diorang pakai gula kapas je.haha..

Sekarang joran dah ada, umpan pun dah ada.. tinggal nak mancing sampai dapat hasil je.. harap-harap dapat ikan, bukan dapat 'selipar jepun surau nenek'.haha.. jangan marah ye nenek..

-----------

Sesambil dok adjust survey form yang aku kutip dulu, aku layan Commonwealth Games.. bebanyak sukan untuk temasya ni, tak banyak sangat sukan yang menarik perhatian.. antara yang menarik lagi tertarik setakat ni cuma Syncronize Swimming & Gimnastik Gimrama.haha..

Tadi aku tengok match ping pong berkumpulan perempuan antara Malaysia lawan England.. Malaysia menang 3-2 terus dapat pingat gangsa.. last match tu memang best.. laju nak mampus dia main.. bola spin tak ingat.. syabas untuk kontijen Malaysia dan good luck!

13 Mitos:

Selipar Putus said...

kuang asam jawa punyer cucu.. smpat ag kO kutuk aku yg sOpan lg sOtOng ni eyh.. kO taw tak selipar jepun aku tu kalO digadai mau dapat seploh bijik banglO besau.. wuwuwuwuwu~

Aliesya♥Amani said...

gua hot??? tenqiu. xyah ckp pun gua tahu. ok. hehe.

six.september =_= said...

aku tak sempat lg nak layan commonwealth..gila bizi

aleen adela akoo ^_* said...

weewit!keje da siap xreti2 nak msj aku?hak2 :P

diana said...

selamat memancing..
harap2 dapat jaws..

Peminat Katie Holmes said...

lu ni memang nakal la.
tak baik tengok gimnastik brader.
kurang pahala puasa.haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

eh apasal kita sama yek

Syncronize Swimming & Gimnastik Gimrama.

Umie Nadhirah said...

Ping Pong..
Jom lawan? HAHA

ayaa alyy said...

gimnastik and gimrama always jd feveret boys. haha :P

Cik SHiNJU said...

Tahniah...dh pandai cucu nenek ni upenyer...siapkanlah keje tu yer cu..
jgn ralit tgk gimrama sukan komanwel tu jer...

nabilah_2908 said...

rasa mcm dh lama tk masuk sini...n bnyk juga n3 yg dh terlepas...huhu...

selamat memancing..hehe.. ;)



jom ke APA KATA HATI pulak,
MENU 101010

nurkaloi said...

jgn g tgkap ikan kaloi dahh haa...
komanwel?? gile dahsyat...satu sport pun aku tak tgok...haihh

kata kila said...

arghhhh. dah lama tak tgk tv