Pages

Friday, October 1, 2010

Tolong Aku



Tajuk tu bunyi macam desperate ke? lantak lah.. janji sampai maksud aku ni..memang dah aku perlukan pertolongan, jadi buat apa nak malu-malu nak mintak tolong kan..


Ceritanya macam ni.. sudah dua minggu aku buat satu survey dekat PBT negeri aku.. survey form dah dihantar dan telah pun aku kutip.. yang hampehnya ada satu form aku takan dapat.. mungkin respondent tu buat form aku jadi alas meja@bungkus pisang goreng@kapal terbang kertas@sampah sarap..


Aku nak kena proses data pakai software Statistical Package for the Social Sciences (SPSS).. masalah pertama, aku tak da software tu.. masalah kedua, aku tak pandai nak guna software tu.. kesimpulannya aku perlukan seseorang yang boleh setelkan masalah aku ni.. anyone? please..

13 Mitos:

aleen adela akoo ^_* said...

nombor yang anda dial,tidak dapat dihubungi.
arghh!!aku xpaham ape ko ckp nih.maaf,kmp memng bkn kepakaran aku.ni pon mujur nak berblog pandai.hak3

Yun a.k.a Shinju said...

laa...small matter neh...
aku bleh tlg ang..

Sat yer... " Tolongggggggg...!!!!!
Kwn sya nak cari sape2 yg terer guna SPSS...Tolonggggg..!!! "

Ok, aku dh tlg jerit,sat g ada la yg dtg tlg ang...Jgn susah ati k...Ang jgn rasa terhutang budi plak kat aku,aku tlg ikhlas nih...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

arkkk aku nak tolong tapi tak tau cm mana...nanti gua sebarkan

h A n Y S said...

ala~
aku br delete software tuh~
anyway,xde member2 yg tau ke?

gadis itu said...

mike...apsal lu xtya gua?? apsal???
huhu..rsa cm de r software tuh..tpi nk guna mcm lupa

Shu Shinju said...

ohhh...saye x tau 1 mende pon.. so, maaf... xdapat nak bantu...hehehe....

Peminat Katie Holmes said...

sorry r bro.
first time gua dengar software tu.

Aliesya♥Amani said...

gua rindu lu...lu rindu gua???
klau x, lu x hensem!! hahaah

CgMas said...

Tak dapek den nak nolong.. tp tolong doa ang dpt pertolongan secepat mungkin..

CgMas said...

Tak dapek den nak nolong.. tp tolong doa ang dpt pertolongan secepat mungkin..

shahir said...

aku dlu da sftwre spss ni..tp da lma tgal...smpai xtaw ktna lx..n plg pasti,aku dh xreti pn nk guna!!!hahahahaha...

Cik Moon said...

huarrgghh.. lam cik moon xguna SPSS... guna time zaman blajar ada laa.. klu xpaham guna.. mmg susah gak arr..

Selipar Putus said...

aku tOlOng... tengOk!