Pages

Friday, October 22, 2010

Mencelah Seketika


Berblogging ni ada jugak pasang surutnya.. macam jugak air laut
dan juga air dalam tangki.. bila ada masa free boleh la buat entri dan blogwalking sana sini.. dan bila sibuk tak hengat, nak on laptop pun dah tak dapat.. bak kata ustazah aku, " rebutlah 5 perkara sebelum datang 5 perkara".. kesimpulannya, bila ada je masa free walau seminit dua, baik korang cepat-cepat berblogging.. macam dah tak ada kerja lain lagi nak buat.HAHA..


Ada jugak orang yang sudi bertanya kabar aku ke mana menghilang tak nampak tapak kaki aku kat blog ni.. terima kasih ya! aku sebenarnya dalam proses terakhir untuk siapkan thesis aku sebelum duedate yang aku rasa macam sejam dua lagi nak tiba.. padahal ada lagi seminggu lebih kurang untuk siapkan report ni.HAHA..


Agak tak keruan jugak la nak buat research ni.. kalau dapat geran beribu-riban ok jugak la.. duit tak ada pulak yang masuk.. yang keluar ada la.. wallet aku tembus barangkali..demmit! lantaklah.. janji aku dapat siapkan menda ni cepat-cepat dan boleh graduate serta-merta.. boleh tak wahai Encik Dekan?

p/s: doakan aku yep kengkawan & don't miss me okeh..haha


14 Mitos:

nabilah_2908 said...

ok En Tapak Kaki....wish u all the best.... ;)

take care..... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CERITA APA TU ?

Cik SHiNJU said...

Aku rindu kat ang...
tp crdt aku kong...
huhuhu...ngn sape lg aku nk gaduh..

aleen aiden said...

ceh,sape tah nak rindu ang. :P
wish u ol da best.hopfuli ang bley grad pasnih.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

BAGUS PUNYA POST SEPAT SELIT NASIHAT... LAYAN BRO

Peminat Katie Holmes said...

lu pergi mana der.
gua kangan bangat sama lu.haha

Musezafar GB said...

c'mon din, you can do it! (nada pom-pom girl)..

nur anis said...

best lah dah nak habis thesis. aku baru nak start..hoho

six.september =_= said...

fighting. fighting.

nurkaloi said...

hah...rebut 5 perkare dah betul tu
tetibe suh berblogging yer...ha ha
mcm2 laa lu tapak kaki....aku pun da lame tak ninggalkan ombak renang-renangan aku kat cini...
pape pun wish u gud luck....n cepat2 graduate as requested..ngeh3

Cik Moon said...

patut lerr menyepi..hehe

Selipar Putus said...

nek dOkan cu b'jaye hndaknnye~ kuceng nek akan sllu rindukan cu.. hOhOx~ ;p

Puteri Iqa Izyan said...

aku rindu kau! haha

kata kila said...

gud luck yay!!

Anonymous said...

good luck din