Pages

Tuesday, October 5, 2010

Dan Akhirnya...


At last, aku dah jumpa software tu semalam.. seperti mencari sang puteri di gunung ledang.. susah beb nak jumpa software ni.. padahal kalau pergi kedai, RM18 je kot.haha.. tapi oleh kerana wallet aku ni tersangat la nipis sekarang, jadi terpaksa la bersifat kedekut ok..

Joran dah dapat tapi tak pandai nak memancing.. macam tu la aku sekarang.. software dah ada, tapi tak pandai nak guna.. misi sekarang nak cari siapa pulak yang dapat ajar aku pakai menda alah ni..aarrgghh!

p/s: thank you ubi kayu sesape yang sudi bertanya pasal ni.. nanti aku belanja gula kapas..haha

10 Mitos:

kata kila said...

softwae apa ko cari tu

six.september =_= said...

mancing dah pandai,tapi apa guna kalau takda umpan. ye dak??

Peminat Katie Holmes said...

gud luck brader.
gua doakan lu selalu berjaya.

Cik SHiNJU said...

Ang xtau mancing ker?
hahaha...malu la kat aku...aku terer tau...erk..pasal software tu,aku xtau nak guna...so,xdapek den nak nolong ekau...harap2 ade la org yg terer nt ajaq ang ok...gud luck..

Yui_Wani said...

Software ape tuuuu~~??? huhu~~

h A n Y S said...

eh,katne2??? ade ea kedai jual software kat area shah alam ni?? tp pirate ke ori? :D

lady XOXO said...

dah jumper erk software tu.. baru nk tolong... tolong tngok jer la erk

Selipar Putus said...

adehh.. tu pOwn ang tak reti gune ker? haha, meh sini nenek tOlOng ajar n jahanamkan sekalik! kui3

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sukuran..sukuran

Aliesya♥Amani said...

lu xnak blanje gua gula2 kapas ke????
gua nk jgk....