Pages

Wednesday, January 19, 2011

Ada Apa Dengan 100


aik.. boleh pulak tetiba blur nak tulis pasal apa.. Satu masa dahulu, blog aku ada 18 orang followers.. yang paling best masa follower aku dari 3 orang cecah jadi 10.. 3 orang yang disayangi; seorang classmate, seorang housemate dan seorang amoi..memang angka 3 tu bertahan selama berbulan-bulan jugak.. setepatnya 7 bulan 14 hari .. tanpa 3 takan jadi 10, kan?

Nak dapat 100 followers tak da la susah mana pun, tapi nak dapat seorang kawan memang susah.. kalau aku jadi pakwe Maya Karin, confirm jumlah follower aku meletop.haha.. Seorang kawan memang tak dapat nak nilai.. jadi tak kisah la angka follower tu nak jadi berapa pun. Aku langsung tak kisah.. aku hanya kisah pada yang nak berkawan saje.. peace no war.


p/s: Don’t follow me.. I’m lost too!



24 Mitos:

MATAHARI said...

haha, betul. dulu aku hanya bermula dgn someone ni je jd pembaca. n then someone tba jd follower.



dan aku kehilangan kedua2...even ramai pun skrg. tiada yg dpt ganti..

Puteri Iqa Izyan said...

eh eh, gambar ang ke tuh?

hehe

Yui_Wani said...

Kan? Kan? Kan? Saya setuju sangat! :D

Cik Ungu Violet said...

betul tu der. sekarang baru i faham follower tu hiasan je. kawan tu yang susah nak cari.

der, siyes ke u pon lost? coz i follow u ni. hahaha XD

aleen aiden said...

classmate,housemate,amoi.
sah!aku blom ade dlm klompok 3 2 mase 2 kan?huhuh

echah mashuri said...

kd2 follower ramai pn bnyk yg follow je pastuh diam seribu bahasa.heee.loyal reader lagi best weh:)

Peminat Katie Holmes said...

Yezza ;>

Tapak Kaki said...

matahari: yang puyer 3 tu pun dah hilang.. jadi silent reader barangkali..


iqa: tak lah.. gambar pakcik.haha


yui: sepakat membawa berkat!


cik ungu: yep.. aku memang dah lost since buat blog ni lagi. tu ar ang.. sape suh ikot.hahaha :P



aleen: muktamad! memang ang tak da time tuh..hehe


ecah: mana nak cari yang loyal.. ?


bf katie holmes: apa yang yezza tu?

Yuni Aisyah said...

setuju ngn entry nie...no follower bkn apa2...tp semua pdg dr jumlah follower...org yg follow tu bknnyer sume akn amek tau psl blog kte...i follow u..u follow me back...tu dah jd word biasa...

six.september said...

motif folower aku masih tak paham. sebab tu aku tak penah folow sapa2. haha.

nabilah_2908 said...

bila baca n3 ni...terus sy pi cek follower lama....

follower pertama...classmate sy..terpengaruh dgn dia la..sbb tu join dunia blog ni..tp..dia pun mmg dh lama tk aktif...

bila cek2 balik..boleh kira dgn jari mana satu follower yg dekat di hati...cuma 30% jer rasanya..

kamu la di antara 30% tu... (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DD BACK TO SCHOOL

si para para said...

aku pun dulu ada sorang je follower. bertahan lama jgk.ntah berapa bulan.
tak ada orang yg masuk pun..hari2 buka blog, tuan blog je yg baca.. tapi lama2 dah pandai komen, tinggal jejak, ada la orang masuk.

kita mula dengan langkah kaki pertama,
kadang kadang kita jatuh dan terluka,
tapi itu bukan alasan untuk kita berputus asa,
kita kena bangkit dan belari sekuat tenaga.

sebab yang pipih tak datang melayang kan.hehe

h A n Y S said...

kalau beribu followers pon, tapi tak baca blog kita memang takde guna..macam konsep i folo u, u folo i balik, jangan harap aku nak layan..

psstt..aku suka baca blog ang sebab aku suka cara penulisan ang!
XD

Amni said...

betul2! jap g aku nak remove orang yang aku tak follow betul2... hehehe... gila jahat...

lagi seronok ada kawan yang betul2 jadi loyal readers kita.. macam echah cakap tu... =)

nurkaloi said...

hahaha alololo
dah lame asenye kaloi tak renang-renang kat sini
sila ingat kan kaloi lau kaloi tak renang kat sini oke

ye yg penting kawan sejati !

Selipar Putus said...

perh.. ensem giler cucu nenek. cam biskut tiger.. caya ah~ ;p

Imran nyambek said...

baguslah lu..

Cikbelog said...

polowers ramai tapi yang membaca tu kurang tak besh jugakkan +_+

Ungu said...

aku..
arang follow orang,sebenarnya. tapi..aku macam.. nak follow kau. =.=
maafkan aku.

aku juga nak sesat bersama kau.

Tapak Kaki said...

yuni: i follow u, u follow me back tu memang hampeh..bagai melukut di tepian gantang.haha


nabilah: yeay! aku dalam 30% tu ek.. tq tq tq...hehe


si para-para: puisi ang yang ni aku faham sikit dari yang dalam blog ang tu.haha..


hanys: suka cara penulisan aku?! seriuosly aku main hentam je tulis menda ni semua..


amni: ang dengan echah tu orang yang sama ke?hehe


ikan kaloi: boleh ke cari kawan sejati dengan cara berblogging ni?


nenek kebayan: aku rasa mata nenek rabun nak kena pakai teropong ni..


imran: apa yang bagus tu?


cik belog: dorang tak baca mungkin dorang buta huruf kot..


ungu: hahaha.. ang pun sesat jugak..jom ikot ayah pin. dia lagi sesat.haha

nurkaloi said...

huhu
its not impossible
pokok pangkal hati memasing

ANATI SOKI said...

hehehehe.. fllower2 tuh ktia boleh buat member hoke! hehehehhe :) keep it up on blogging k bro! hehehe

Cik SHiNJU said...

Salam..

Tahniah yep..
Aku ni ntah polower ke bape blog ko neh..x ingat dah..huhuh..Tapi yg penting ko x wat n3 mencarut semata2 nak ramaikan polower..Syabas inspekter sahab!

Shu Shinju said...

saye pon xtau follower kamu yg keberapa..& camner leh kenal erk..lupa la..:P