Pages

Tuesday, May 31, 2011

Mahu Kongsi Sesuatu

Tadi aku ada terbaca suatu artikel mengenai wanita.. kaum hawa patut baca.. highly recommended.. suatu perspektif yang detail mengenai aurat dan cara berpakaian wanita masa kini.. sebelum tu kena berlapang dada dulu la bila nak baca artikel tu.. takot ada yang marah pulak.. klik la link kat bawah ni ye..

6 Mitos:

nabilah_2908 said...

oh...blog ni...sy pernh masuk hari tu...

ada juga la terasa sikit...kita sngkakan kita dah tutup aurat..sebenarnya tidak...huhu.. ;)

diana said...

macam2 pesyen baju pompuan ada kat situ..
hahhah..
lawak pun ada..
cemana depa tergamak pakai entah..

s h e e said...

huhuh...suke pakai bj fesyen...terase cket di situ...upload gamba kt blog n fesbuk pon terase...

tp legging dipakai untuk jalan2 memang xleh terima...

zuhanismohamed said...

dah penah tengok web tu.cuba lah berubah sikit2...

dah xberani nak upload gambar kt mana2 sebab sedar pakaian xsesempurna mana..

xpepasal nanti terselit pulak gambar aku dlm blog tuh.. =.=

Cik Ungu Kamila said...

thanks for sharing. utk kebaikan jugak tu :)

nurkaloi said...

wahahaha
kaloi pun semangat gile time konvo ri tuh
habis shopping sakan semate mate tuk konvo jerk ughhhh