Pages

Sunday, October 30, 2011

Ketawa Hujung Minggu



Macam biasalah.. hujung minggu masa aku rilek-rilek tengok bola walaupun memang setiap hari setiap masa aku rilek je manjang.. petangnya aku dok pikir, banyak jugak match sedap malam ni.. final match liga malaysia membawak ke liga inggeris terus ke liga sepanyol..hambek.. sampai subuh aku layan bola semalam..





*KEEPER MALAYSIA lepas gol macam gitu je, aku KETAWA!

*CHELSEA kalah ngan ARSENAL di Stamford Bridge 3-5, aku KETAWA!

*LIVERPOOL menang, aku KETAWA!

*tengok game BARCELONA (5-0) sampai habis, aku KETAWA!

*masuk tidur lepas RONALDO score sebijik, aku KETAWA!
(madrid menang 1-0 je)

*bangun tidur semayang subuh sambil kepala hang, aku dah TAK KETAWA!



Tengok bola sepak ni memang penuh emosi.. ketawa saje semalam.HAHAHA..

13 Mitos:

Ezy Chiaki said...

tengok gambar tu aku ketawa.. wahahaha

diana said...

chelsea kalah yang kecewa tu..
padahal dah mendahului..
last2 kalah jugak..
aduhai..
tak boleh nak ketawa..:p

Selipar Putus said...

ahak ahak! nenek hengat nek sowang je yg ketawa memanjang time tengok bola.. haiyya! kite geng la cu..wuwuwu

Tapak Kaki said...

ezy: kalau tengok gambar pun leh ketawa apatah lagi tengok live yang real puyer..lagi menggeletek.wakaka..


kak diana: akak buat-buat sokong negeri sombilan la.. leh tumpang ketawa..hehe


nenek kebayan: nenek ni kelakar la.. i like seposen..

Selipar Putus said...

hai cucuku yang ensem lagi macho lagi cantik macam mulut itik. hehe. like seposen je kewwwww..

Puteri Iqa Izyan said...

aku tak emosi pun tengok bola even live. mengantuk je aku tau. haha

nurkaloi said...

2 kjayaan malam uh
n9 and liverpool
heaven...tido tak ingat ape lepas tu hahah

onie said...

Goalkeeper tak reti tangkap bola kot,tengok ja kot depa mampu,haha....contoh?gambaq kat atas tu,haha

Tapak Kaki said...

nenek kebayan: nenekku yang macho mengalahkan gajah dok kunyah tebu, orang tua tak leh simpan duit banyak-banyak.. nanti nenek pegi kedai buat beli lolipop.. nanti sakit gusi susah lak.haha..


iqa: ang orang terengganu kan.. ang dah like ke page 100000 orang tak salahkan sarbinee melepaskan gol utk kekalahan terengganu..?hehe


kaloi: alhamdulillah ang masih lagi bangun dari tidur.. :D


onie: goalkeeper tu bukan keeper sembarangan.. keeper kebangsaan kita tu.haha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seronok tgk game tganu vs n9...

ni baru laa bola sepak malaysia..

*aku pown xhabis2 berdekah2 ketawa nengok sarbinie terlepas tgkap bola.. haha

Tapak Kaki said...

cik moon: bola sepak macam dah makin bagus.. cuma FAM je makin haprak!

Selipar Putus said...

amboi3.. enak aja ya cu menyamakan nenek dengan gajah yoooo.. nenek ni iras2 angelina jolie tau.. hok3. cu, masalahnya nenek ni gusi pon dah takde.. sadis sungguh ;(

Tapak Kaki said...

nenek kebayan kacak: kalau neq tak dek gigi, neq berkumur pakai listerine je la.. dah tak yah berus nanti calar.. esok cu jamu makan keropok lekor ok..hehe