Pages

Tuesday, November 1, 2011

Toteli Ridikulus





Ada beberapa benda yang buat aku menyampah tahap beg plastik sampah kaler pink..


Lebih kurang dekat 100 perkara yang toteli anoying tapi takat 2 perkara je la yang aku letak kat sini..cekedisout yok!






Yang ni memang selalu mendapat tempat pertama.. kadang-kadang terasa nak baling je remote kat tivi.. nak pulak menda biru ni kuar sampai aku miss tengok gol score.. astro, ko dah la cekik darah, service pulak macam nih..aarggh!







Yang ni pulak tak berapa nak johan sangat la sekarang.. dulu-dulu tu mungkin sama naik dengan yang kat atas tu.. tu sebab aku dah gantikan router yang baru.. yang lama aku dah simpan elok-elok dalam tong sampah..




* permulaan bulan baru, patotnya dimulakan dengan entri baru..sekian.

14 Mitos:

Shu Shinju said...

hi..mana hilang? senyap jer...

nurkaloi said...

astro memang kasik hot hot perasaan orang bile ngah tengok citer yg kita memang suke !!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hah toksah ckp laa.. kalau astro ni kan...

duk layan citer best.. episod akhir.. time tu plak wat hal.. mmg panas je hati tu..

Run Away said...

baling jew remote tu..hahaha...;d../met ptg..salam kenal..;d

Run Away said...

baling jew remote tu..hahaha...;d../met ptg..salam kenal..;d

Juno said...

bila hujan dan turun, memang aku dah siap siap off tibi untuk elakkan kemarahan.

Tapak Kaki said...

shu shinju: hi, ada je.. tak hilang pun.. kan ada selalu online kat ym..


nurkaloi: boikot astro yok!


cik moon: sabar je la kan..


run away: baling kang takot rosak lak..satu hal lak nak repair.hehe..


juno: hujan lebat kadang-kadang ok je.. janji jangan angin kuat sangat.. nak pulak sekarang ni dah nak masuk musim tengkujuh..

Selipar Putus said...

kuikui.. comel je cucu nenek emo ye..huhu. nenek pon menyampah tahap plastik sampah kaler kelabu taik itik tau kalau benda2 camni jadik. cam nak bertukar jadik mamee monster pon hade! huh!

h A n Y S said...

'toteli ridikulus' sekali pandang mati2 aku ingat ang nak cite pasal kalkulus =.=

;p

Tapak Kaki said...

nenek kebayan: neq ni memang kelakar la.. kasi like doploh sen lah.hehe.. neneq jadi mamee monster yang kaler biru macam sesame street tu kalo dok kat planet pluto femes la.hehe...


hanys: kalkulus apa? kalkatu aku taw la.. :D

ILA HonEyBuNNy said...

tau xpa..marah jugak dengan astro neh....

asal ujan ja..pepahamlah....huawwawa

nabilah_2908 said...

tk alaminya sebab..xde astro... :)

internet..so far...ok la...kalau guna secara berjemaah kt rumah ni..baru la dia buat hal... :)

Tapak Kaki said...

ila: entah bila la astro ni mau upgrade.. asyik harga je yang up.. pfft..


cik nabilah: kalau tak da astro tak dapat la nak tengok boooolaa..hehe

Yui Light said...

oh memang annoying sangat lah =.="