Pages

Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday #5

18 Mitos:

Umie Artoqiemie said...

bagusnya bende tu haha.. nak jadi master chef ke weh? haha.

Selipar Putus said...

amek daripada poket ajaib doremon ke ni cu? kemain lagik.. wuwuwuwu

trio-fabulous said...

apa yg ajaibnya, maybe ikan yg cikai2 tu blh betukar jd ikan duyung kot? ;p

Tapak Kaki said...

umie: entah dari mana mak aku beli menda alah tu.. tergelak aku tengok nama dia.. macam alat doremon.haha


nenek kebayan lucu: haha... neq macho sorang je dapat tangkap apa menda alah ni.. memang menda alah ni mintak ngan doremon.. x jual kat kedai.. :P


trio-fabulous: baru je mak aku beli semalam.. belom dipandu-uji lagi menda alah ni.hehe.. nanti lepas try aku habaq.. :D

Run Away said...

bagus juga benda ni...;d

diana said...

ikan yang memanggang atau untuk panggang ikan ni??hehhehe

Run Away said...

natang apa neh....hahahaha...;p

Puteri Iqa Izyan said...

rumah aku ade hoi! haha

nurkaloi said...

arghhhhh BAHAYA ni !!!!!!!!!

Tapak Kaki said...

run away: menda ni tempat buat panggang ikan la kot...


kak diana: baca-baca balik saya naik konpius la pulak.haha..


iqa: rumah ang ado jugak ke? best ke menda alah ni.. dah test?

Tapak Kaki said...

nurkaloi: musuh ikan kaloi.hehe

Juliet_iRa~" said...

wah mcm mn ikn lepas kena panggang dlm pemanggang ajaib tu?

jd ayam golek ke?

heeee

psss : wah cita2 nk jd cikgu ea?

ILA HonEyBuNNy said...

baru lepas bakar ikan tengahari tadi...syok kan gna pemanggang neh...

macam2 leh masak..heheh...dulu ada ltk dlm blog..bila tgk nuff,hari2 ada org search sal pemnggang ikan ajaib neh..ehheh

Tapak Kaki said...

ira: cita-cita nak jadi pilot.. belom test lagi pemanggang ajaib tu.. tak tahu ikan tu boleh bertukar jadi apa.. yang confirm takan bertukar jadi ultramen..hehe



ila: ang pun ada jugak ke pemanggang lagu ni? sebijik macam ni ke? famous rupanya menda ni..ahaks

nabilah_2908 said...

part mana yg ajaib tu,,,?

letak ikan mentah atas pemanggang ni...lepas tu dalam sekelip mata je ikan tu dah masak eh...? hehe.. :P

Tapak Kaki said...

cik nabilah: part yang ajaib ikan tu sendiri yang tolong panggang..hehe

Yui Light said...

aku nak sebijik! mana ang dapat ni? Sng nak masak nanti..kahkahkah xD

Tapak Kaki said...

yui: entah la kat mana mak aku beli menda alah ni.. mintak kat doremon barangkali..