Pages

Friday, February 4, 2011

Dah Nasib Badan


Dah nama Tapak Kaki, jadi kena la citer pasal kaki sedikit sebanyak, ye dak? jangan ang complain pulak.. hari ni adalah annivesary kakikanankusakit sejak 2 minggu lepas.. pendek kata genap 2 minggu aku sengsara.haha.. padan muka! sengaja cari pasal kan.. lain kali nak bermain tu biarlah berpada-pada..


Walaubagaimana pun, kaki aku sudah beransur pulih.. tak bemakna aku sudah boleh berlari apatah lagi nak pergi tendang bola.. kejadahnya! cuma bengkak tu dah mula surut dan kaler biru dah mula kurang.. kira ok la kan..patotnya kaki ni sembuh lagi cepat.. dah aku ni tak reti nak duduk diam.. sakit-sakit pun keluar melepak jugak.. siap berjalan pergi shopping complex lagi.haha..


Kadang-kadang orang tak reti nak simpati dengan orang sakit macam aku ni.. tiap kali kuar lepak ngan member aku, taip kali tu la aku kena bahan.. cakap aku ni OKU la, bedah kaki letak kaki ronaldo la.. siap parking keta jauh-jauh nak suruh aku berjalan.. yang paling aku geram, masa turun masjid lepas semayang jumaat.. aku balik dengan kaki ayam.. selipar aku kena kebas.. dah la mencuri kat masjid, curi selipar orang sakit kaki pulak tu..badigol betol!


bengkak-biru dah makin kurang, tapi kaki makin hitam.haha


# TQ pada yang bertanya pasal tapak kaki ni ek.. aku saje tak nak balas komen angpa kat entri lepas..hehe


19 Mitos:

Puteri Iqa Izyan said...

aku pulak yang rase sakit :D

sYaza said...

wakakkaa...lawak la..awat kaki makin hitam,???adoi la..ape pon..get well soon okai~!!hehehhe... =)

Shu Shinju said...

get well soon yer kawan....

DuniakuAbstrak said...

injured itu mainan atLet...hehe

h A n Y S said...

aduh, kesiannya,dah la sakit kaki, selipa pulak kena curik, apalahhh nasib badan..
hahaha
;D

Cik Ungu Violet said...

oo gitu kisahnya. kesian hang kena bahan + dianiaya. meh sini habaq kat cek biaq cek p sekeh sorang2. hak hak hak :P *takut2 berani*

zuhanismohamed said...

oh ada pergi klinik tak ni?

semoga cepat sembuh eh..boleh berlari lepas ni ! hehe

Ungu said...

kau sengaja tak balas untuk membangkitkan mood misteri.

pikir kena sengat lebah.

Cik SHiNJU said...

Ko toksah men bola dah pasni..
Ko blajar masak,lipat ken baju,
iron baju...heheh ;p

streetneon said...

kaki ko masuk selut kot..2 jd kaler berbagai...haha, selamat berobat la yerk...

Dark Half said...

semoga tapak kaki semakin cargass

nabilah_2908 said...

sudah jatuh..di timpa tangga pulak...mmg dugaan betul masa slipar tu hilang..tul tak.. ;)

tp skrg ni dah ok kan..? moga cepat2 la sembuh kaki tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIRTHDAY DD

Selipar Putus said...

lOng time nO see Ouh.. haha

haish.. encem jugak tapak kaki ang..
bak sini nO. tepOn.. hak3

cian ang.. nenek dOkan supaya cepat sembuh nOh.. :)

Tapak Kaki said...

iqa: ang tumpang sakit ke?haha..


syaza: aku pun pelik.. macam mana boleh jadi hitam..


shu: tq mate..


duniakuabstrak: dah memang asam garam dunia bersukan.hehe


hanys: memang tak patot kan curi selipar aku time tu.. tak da hati perut langsung.hoho..


cik ungu: bagus ada orang macam ang.. ada jugak orang nak tolong aku sekeh dorang tu semua.haha..


zuhanis: jumpa doktor 2 kali.. x-ray 2 kali..cukup la tu kan.


ungu: haha..boleh lak ang pikir aku kena sengat lebah. :P


yun: aku dah tak payah belajar tu semua.. memang dah expert bab iron baju memasak semua tu.haha


streetneon: kalau kena selut jadi hitam ke kaki?


dark half: tq bro..


nabilah: kaki ni ok la.. still bernasib baik.. :D


nenek kebayan: kaki aku tak pakai handphone pun.. pakai public phone je...

MUHAMMAD SHAHIR BIN SALLEH said...

tapak kaki mayat...=P

Selipar Putus said...

haha.. pakai public phOne lagik afdhal Ouh! tapak kaki aku gune tiang tepOn jew.. miskin giler..

Miecyber said...

Sabar yer Bro...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Musezafar GB said...

cantik la seni kaki kau din, boleh ajar aku cam mane cara2 membuatnya~

Yuni Aisyah said...

awat kaki nmpk legam je.??haha