Pages

Tuesday, June 22, 2010

Bebudak Dengan Trolley


Bagai memandu kereta F1.. mungkin itulah perasaan budak-budak bila dapat main trolley.. semalam masa aku hantar cik akak ke airport, ramai budak-budak dok main trolley.. ada yang duduk dalam trolley pastu suruh ayah dia tolak..yahoo syoknya.. bagai naik roller coaster agaknya.. ada budak yang otai sikit, diorang pakat-pakat race kat depan kaunter AIR ASIA.. heaven sungguh aku tengok..


- ni sepupu aku reramai dok main trolley kat KLIA -


Masa kecik aku dulu pun selalu jugak main tolak trolley.. pantang pergi shopping mall, mesti mata melilau cari trolley dulu.. pastu aku tolak trolley tu dan menyelit di celah-celah orang bagai mat rempit.haha.. sampai sekarang tebiat sihat ni masih aku amalkan.. tapi kali ni adik bongsu aku pun dah terjebak sama.. selalu tag team ngan dia..


Bagi yang tak pernah merasa keseronokan main tolak trolley, aku syorkan korang try.. yang rasa diri tu dah besar sangat, baik tak yah try.. nanti ada lak yang cakap korang buang tebiat.haha..



19 Mitos:

aleen adela akoo ^_* said...

ceh,xrugged langsung ko neh kecik2 maen troli kat mall.aku kecik2 lu men galah pnjg,congkak,batu semban...muahaha!

Shu Shinju said...

kalau bawa awak gi shopping..confirm semua org pandang serong jer kat awak kan....hahahahaa....jgn mara aaa...

nabilah_2908 said...

haha..if main troli dlm peringkt umur mcm ni...mmg org akan kata..

" buang tebiat minah ni.." huhu..

jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

Tapak Kaki said...

aleen: brutal gile permainan ang masa kecik dulu.. 18sg woo..

Tapak Kaki said...

shu: pandangan mata selalu menipu, pandangan akal selalu tersalah, pandangan nafsu selalu melulu, pandangan hati itu yang hakiki, padangan hati itu bersih ~~ lalalala

Tapak Kaki said...

nabilah: tak da hal orang cakap kita buang tebiat janji hati kita mau happy.... =D

Shu Shinju said...

hamboi... berfalsampah plak dia... kalau nak berdebat ngan mr.tapak kaki ni.. mmg kite kalah....

Tapak Kaki said...

shu: haha.. salah ke apa yang saya cakapkan tu?

Cik SHiN~JU said...

elleh...takat maen tolak troli...
baik dok umah pkai ken batik...
lg beh maen bakar2 pokok duyan org...adventure sket...jom!

Peminat Katie Holmes said...

haha. dulu kecik2 memang macam tue.
nama pun budak kecik.

ravishingpeacock said...

ye mmg sgt best men trolley hehe

Tapak Kaki said...

cik shinju-ku incident: pembakaran terbuka satu kesalahan ok..hahaha

Tapak Kaki said...

peminat katie holmes: time jadi budak kecik, leh main macam-macam.. kalo tak kasi main, kompem nanges kuat-kuat.hahaha

Tapak Kaki said...

ravishingpeacock: haha..ang dah besar tak leh main dah.

Nik Nur Faeezan said...

haha.nak join jgk la.nk naek troli gak..

Tapak Kaki said...

Cik F: boleh je..jom!

Boyachilles said...

aku dulu kat shopping mall suka main slide kat atas lantai...siap superman lg tu

*Fawa* said...

jgn buat lawak la..hahahaha... tp ade kenangan sunguh trolley airport nih time kecik2 dulu...

Tapak Kaki said...

boyachilles: sama ar..aku sampai skang dok slide kat lantai shopping mall.haha..memang tak leh buang tebiat tu.

fawa: haha... dah besar tak teringin lagi ke nak main trolley?