Pages

Wednesday, June 30, 2010

Ragam Penonton #4

Mata dah layu, mulut asyik menguap, kulit pun dah seram-seram sejuk.. dok menunggu gol dari Spain yang tak kunjung tiba..


Mamat: bila nak score ni.. boring betul!
Ali: aku dah naik baran tengok Ronaldo asyik diving je..
Mamat: eh, mana Alonso? Dia tak main ke malam ni.. tak nampak dia pun.
Ali: Alonso yang bawak keta tu ke?
Mamat: errkk! Yang aku cari Xabi Alonso.. bukan Fernando Alonso


*Fernando Alonso keje dia bawak keta F1 bukan sepak bola.. sengal macam si minah jugak.haha

12 Mitos:

lady XOXO said...

ahahha.. mgkin sbb RONALDO asyik diving jer tu KALAH.. wakkaka... kata kat RONALDO nk dive p laut ler... ahahha... ARGENTINA plak ar...
MINAH MINAH

nabilah_2908 said...

hehehe...Ali tu terkonfius gak nyer... :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
MASSAGE BOX

s h e e said...

amacam ngan kaki...ada baik?

s h e e said...

hahaha...dua2 alonso sy x knal...miahaha...

paulinevoon said...

hahahahaha!

Tapak Kaki said...

xoxo: nanti aku kasi ronaldo google suh dia gi dive kat laut.haha..

nabilah: ali tu ngah konpius sebab suntik ubat mamai.. dia tak tahan ngantuk semalam.. ntah dia gi keje ke tidak ari ni.haha..

shee: ang = minah = ali..wakaka.. peha ni dah nak makin pulih.. tak sabar nak gi tendang bola nih.hehe

pol: tengok tak game semalam?

Cik SHiN~JU said...

xabi men kan pg td...dpt kad kuning lg...pastu sape gantikan dia ntah...mata makcik kabur sgt dah time tu...huhuhu...

Tapak Kaki said...

dua xabi yang main semalam.. sorang xabi hernandes sorang lagi xabi alonso.. yg dpt kad kuning tu alonso.. marchena yang ganti dia semalam. mata kabur ke mata mau tido?hehe

Shu Shinju said...

hahahaha.. tu sebab dah ngantok sgt...kan da tersilap orang..hahaha... sian minah tu.. terbabit sekali..hehehe..

Tapak Kaki said...

bila ngantok mula la orang cakap merapu-rapu..haha. padan dengan muka minah tu. =P

Yuni Aisyah said...

x pasal2 name si minah glamor...haha...

Tapak Kaki said...

yuni: minah ni glamor bak sharifah aini.haha