Pages

Friday, August 6, 2010

Who is Salt?!



Sekarang aku dah tahu siapa Salt sebenarnya.. bebudak sekolah rendah mungkin ingat Salt itu garam.. budak sekolah menengah pulak cakap Salt tu awek cun.. aku pulak cakap yang Salt ni superspy yang jadi mole dalam CIA yang konon-kononnya menjadi penyelamat Mekah dari bom nucklear.. huh! what a story? rubbish.. memang ada dalam dunia ni kafir laknat yang bercita-cita nak musnahkan Kaabah yang jadi kiblat umat Islam seluruh dunia.. memang betul ini hanya sekadar cerita yang direka.. tapi tak tahu la kenapa aku marah sangat.. dah macam tak da tempat lain lagi ke..


Kononnya lagi dalam citer tu, soviet yang berniat jahat nak bom Mekah dan CIA yang jadi geng baik.. nak tunjukkan yang US ni baik sangat la.. hero pengaman dunia.. memang tak nak kalah US ni.. nak buat macam mana dah diorang yang buat citer ni..


Sesape yang kaki wayang, aku nasihatkan korang tapis-tapis dulu memana citer yang korang tengok.. setahu aku movie ni jugak salah satu medium untuk si kafir sampaikan ideology mereka.. macam dalam citer angels and demons, the lightning theft, the titans clash dan banyak lagi cerita yang diorang buat untuk dakyah kita.. tengok saja boleh tapi jangan percaya atau ikut ok..


p/s: semalam aku tengok citer Tekken.. boleh tahan jugak citer based on video game ni. cuma karekter King tak da dalam citer tu... hampeh! next movie the last air bender pulak..hehe

21 Mitos:

CgMas said...

Berapa movie ang bantai tengok tuh? X berpinar2 ke mata?

nabilah_2908 said...

tak tergerak hati pun nk tgk cite salt ni..huhu..

mmg dh plan nk g tgk gak cerita the last air bender...tp plan tk menjadi lak..ada famlily day yg tk dpt nk dielekkn...haih..minggu dpn dh puasa...

kena g cari dvd jer la kot...

nnti dh tgk buat review eh..(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YASSIN UNTUK SI PEROKOK

s h e e said...

hurm...memang da banyak cite omputih yg ade unsur2 mempengaruhi org...cume kite x perasan ato x amek taw jew...

nk itot!!!suke cite the last air bender bersi manga...mesti besh jgk mubee dia ek?

SuryaRahman said...

cehcehceh. banyak nya list wayang dia. tonton secara marathon pada hari rabu kah?

Shu Shinju said...

esok nak tengok Tekken... since awak ckp boleh tahan... layan jer...;)

Aliesya♥Amani said...

best sgt ke citer tekken tue??
hah...ada lucah2 yea....

aleen adela akoo ^_* said...

kem salam aku kat zuko eyh.tp aku lebey sker zuko versi katun.hemsem!
sbb zuko xhemsemlah aku xtgk citer nih.mencik!

Yuni Aisyah said...

propaganda je sume nie..US je la yg betul...cter nie nak mmpengaruhi fikiran org yg sll fikir yg US nie jahat..

blog kamu nie dah cter psl movie la pulak..pape pon syokk beb..!!hehe..pandai story..hehe

*Fawa* said...

erm..taw takpe...tgk percy jackson..mcm bodoh2 je ade damigod??? what the hell...!!!
then salt??? huh..tak pyh ckp...mse mule2 mmg best...but time nk bomb mekkah tuh..hurm... agk bngang...sy pon x naek hajjah lg....hihi..
angels n demons..cite yg pnjang n mengarut...ye..mmg cite mnyesat kn..but dr segi sejarah..angels n demons best....think in another side..last air bender??? best!!!!!

Tapak Kaki said...

cgmas: aku suka makan lobak.. jadi mata aku tak mudah berpinar.hehe


nabilah: review untuk citer the last airbender.. sama macam dalam citer kartun tu.. the end.. wakaka.. effect dia lagi mengancam dari tengok yang kartun punya..


shee: tak pernah pulak ada orang teringin nak ikot aku tengok wayang..haha. pelik bin ajaib nih.haha


Mrs Fitri: tengok wayang secara relay.. bukan marathon..hehe


shu: kalau ang pernah main game tekken lagi best bila time tengok citer tu.. lagi exciting...


aliesya: ang ni otak kuning..mana ada lucah.. comolot je.haha..


aleen: zuko tu dah macam sebijik macam yang dalam kartun..pandai diorang pilih pelakon..


yuni: US ni banyak menda yang tersirat.. banyak propaganda..so kena hati-hati la..kan.


fawa: pendapat kita sama.. hehe. last air bender tu memang chare..

Peminat Katie Holmes said...

honestly aku suka cerita ni, tapi you are right. Kenapa nak letak makkah sebagai tempat nak bom tu.
macam dah takda tempat lain.

Tapak Kaki said...

diorang ni saje nak kasi kita hangin je.. nak test apa respon kita agaknya..

Frodo Baggins said...

layan shinchan arrr bagosss.
xder idealogi ...
raba2 dada cikgu jer.


>>___<<

Tapak Kaki said...

dah lama aku tak tengok citer shinchan tu.. dah besar ke budak tu ke?

Frodo Baggins said...

pelukis dia dah mati last year. jatuh gunung. sedih beb, xder budak lucahan lagi. haishhhh

Tapak Kaki said...

biar betik.. aku tak tahu lak.. habis tu dah takda orang nak lukis budak sengal tu lagi ke?

Frodo Baggins said...

mcm doraemon jugak, diorg bt pelukis pelapis. tp sah2 x sama tahap kebest'an lucahannnya.


hahahahha

Tapak Kaki said...

betol jugak cakap ang.. harap maintain kelucahan budak tu.hehe..

aku ada baca2 blog ang tu.. karya soltura pun ada baca..tapi segan nak komen pape.. blog ang otai sangat.. tengok follower pun aku dah rasa ngeri..haha

Frodo Baggins said...

cilake
wa melukut di tepi gantang je

blog otai follower riban2
wa bukan otai!!! lu otai
wa aloong bukit beruntung.


woohoooo

selamat berpuasa jebon!

Tapak Kaki said...

nanti aku nak frame blog ang ni kat dinding bilik aku.. seyes aku kagum mentengok blog ang.. aku baru period semalam..tak leh puasa ar besok..haha.

selamat berpuasa dan bertarawikh malam ni

Anonymous said...

ремонт квартиры
ремонт квартира
отделка ремонт квартир
ремонт квартир офисов
ремонт квартир стоимость
квартира под ремонт
ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ
ремонт квартир москва
ремонт квартир в москве
ремонт квартир цены
ремонт квартир объявления
отделка квартиры
отделка квартир офисов
ремонт отделка квартир
ремонт и отделка квартир
отделка квартир
отделка квартир косметический ремонт квартиры
отделка помещений ремонт квартир офисов
отделка помещений квартиры
ремонт отделка квартир офисов
отделка квартир под ключ
отделка квартир дизайн
отделка ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ отделка