Pages

Tuesday, December 28, 2010

Bangga Dowh...


Jangkaan aku meleset dari gunung everest ke gunung kinabalu.. dari seri menjadi menang.. predict 1-1.. sekali 3-0 daa.hehe.. bola sepak memang macam tu.. susah nak jangka.. bola itu spera bukan.. mungkin faktor keadaan di stadium bukit jalil malam kelmarin merubah segala jangkaan.. termasuk prediction aku jugak.haha.. bangga dengan semua jaringan gol ala-ala EPL gitu..


Apa yang paling aku banggakan bukan sekadar menang 3-1 dengan indonesia.. buat aku kembang hidong bercampur terkejut bila nampak nama team 'Malaysia' kat livescore.com.. first time aku tengok ada dalam website tu..haha


*nama ikot dan dia je..haha


Selalunya aku bukak website tu untuk check result EPL, La Liga & Series A.. sekali AFF Suzuki Cup punyer result pun ada dalam website tu.haha.. bangga seyh. entah bila la livescore tu nak cover liga super kita pulak ek.. berangan je la.. selagi tak da judi bola kat liga kita, confirm tak masuk punyer.hehe..


*nama player mat saleh betol pulak eja..

11 Mitos:

Cik SHiNJU said...

Tengok tu...nama pabregas aku pun ade..hahaha...sib baik casillas tu keeper..kalau tdk mmg nama dia plg byk kuar...3-0 x cukup la...main kat tmpt dorg bkn senang nk dpt gol...

six.september =_= said...

B tu apa? Bin kot. haha

Panas mata ja aku tgk result Chelsea Arsenal tu

ANATI SOKI said...

erm erm erm. pasal bola ka ni? wakak.. ok2.. anat out!muahahah. kalau jersi malaysia pun anat tak tahu kaler pa. nih plak entry pasl international punya bola. wakaka.. dengan merendah diri anati soki mengundurkan diri..
nk buat tahu pun tak boleh dlm entry ni. muahahahahaah

Yuni Aisyah said...

lor...psl tu ke ang bangga..hehe...ok la tu..;P

Cikbelog said...

aku tak reti nak ulas lebih-lebih pasal bola. yang aku tahu bola itu sfera dan Malaysia telah bejaya mengalahkan indonesia. eh macam pantun pulak.haha erkk..gooo Malaysia goooo.. :D

Amirrah Zawani said...

patut berbangga.. 3-0 tu :)

nabilah_2908 said...

malam ni...rasa2 malaysia boleh menang tak..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
GOOD LUCK MALAYSIA..!!!

zuhanismohamed said...

uih..bangga bangga..hehe :)

aleen aiden said...

oit2,ape nih?selama game bola ni wujud xpnah ke referee jaringkan gol?muahaha

Tapak Kaki said...

yun: casillas ang tu pernah score.. tau tak?


6/9: ang fans chelsea ke?hahaha.. ketawa kasi panas lagi..


anat: tak tahu tak pe..bola ni tak penting pun.hehe...


yuni: ang tak bangga ke?


cikbelog: pantun ang lagi bagus dari a.samad said ok..ahaks


amirah; tahu tak pe..


nabilah: dah menang pun.hehe


zuhanis: ang memang patriotik..hehe


aleen: ramai je referee score gol.. ang tak pernah tengok ek.. patot la sebab aku tipu je.haha. mana ada ref score gol.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

dan untuk pertama kalinya aku tgk bola malaysia :P