Pages

Sunday, December 26, 2010

sudah lama tak merepek..


Agak lama tak online apatah lagi nak menjenguk blog ni.. sekadar bukak facebook senafas dua pastu belah.. selalunya berpuluh riibu-riban saat jugak aku online.. lama bukan?hehe...

Aku rasa semua orang dah tahu yang malam ni final pertama Suzuki Cup berlangsung kat stadium bukit jalil.. kalau main home, mesti la nak menangkan.. harap team Malaysia leh score sebanyak mungkin untuk dapat kelebihan agregat bila main untuk final kedua kat indonesia nanti..

Malaysia lawan Indonesia?!!! agak rival jugak tu. semacam man united lwn chelsea.. mengikut firasat kepala lutut aku rasa keputusan malam ni seri.. kalau tak 1-1, mungkin 0-0.. tunggu dan lihat je la nanti malam yep.. Good Luck Malaysia!


p/s: football made nation unite.. jangan gaduh bertumbuk nanti ok.. peace no war!

11 Mitos:

Puteri Iqa Izyan said...

lama tak nampak ang :D

Shu Shinju said...

3-0 daaaa...

s h e e said...

alhamdulillah Malaysia mendahului 3-0...hehe...online2 x tinggal fesbuk ye...

nabilah_2908 said...

keputusannya...

Malaysia menang dgn jayanya...huhu..

hope team Malaysia tak lupa diri...hope mereka dpt kekalkan prestasi yg baik ni..masa main kt indon nnti.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERTEMU KEMBALI

Cik SHiNJU said...

Ultraman wat hal...
dia p fire keeper Indo..
Abes la player kita kat Jakarta nt..

Tapak Kaki said...

iqa: bizi lately. tu yang jarang online..


shu: diluar dari jangkaan.hehe


shee: fesbuk bukak kengkadang je..


nabilah: terkejut tengok indon tewas..


yun: kompem player kita kena ganyang nanti main kat indon.. tapi aku dengar citer ada kebarangkalian final peringkat kedua main kat bukit jalil gak... stadium indon tu rosak..

Peminat Katie Holmes said...

ho yeah!!!!

h A n Y S said...

malaysia menang 3-0! wehuu! even menang, still ada suara2 tak puas hati..aduhai..

btw, meh ambil award kat http://hanysapek.blogspot.com/2010/12/award-from-nikisa-izas.html
kalau sudi..ececece..haha

aleen aiden said...

nampaknye ramalan ang salah.so,blanje aku abc?agaga~~

Yuni Aisyah said...

cmne la esk punya ramalan lak.?

Cikbelog said...

nasib baik firasat ang tak tepat.nasib baikkk..haha