Pages

Thursday, September 10, 2009

Edisi Back to School epi-2

semalam puyer cite memang menyedihkan.. kali ke-2 research proposal aku kena reject. punya la azab aku siapkan chapter 1 sampai 3, beliau boleh tak tengok. apatah lagi mau baca penulis aku tu.. pandang sebelah mata pun jadi la.. ni langsung tak tengok..reject dengan baca aku punya journal reference je.. sungguh pedih.. mungkin aku ni memang sungguh tidak pandai menulis. tu sebab selalu kena reject.. dengan baki masa yg ada, masih sempat ke aku mahu siapkan semua ni??? ada jawapan utk aku tak..! buat masa sekarang aku buat je apa yg disuruh.. jadi buat sesuatu daripada mengeluh kosong tanpa buat pape..tengok la apa kesudahannya nanti..

semalam sempat pula aku singgah JJ bukit raja..cuba teka aku buat apa..bukan shopping raya.. tapi aku pegi tgv tengok citer final destination.. masih awal lagi mahu shopping baju raya(macam la aku penah beli baju raya)..hampeh gila citer tu. sungguh tidak sedap mata melihat..boring..ntah pape..bla.bla.bla..saje je pegi melepak kat tgv tu.. release stress la konon lepas kena basuh ngan supervisor..tp tertengok pula citer bosan. hurm..apa la nasib..hari semalam adalah sad ending.. look for today..???

-the end-

3 Mitos:

aRien de GreaT said...

aku tau..msti ko g ngn aweksss kan...hehe..

pasal thesis ko tu..ko cba lalgi..selagi xhbis sem..aku yakin ko bleh..!!!

din boleh!!!!!heheh

SuryaRahman said...

Haah. Cerita tu tak best kan. Dahlah sekejap je. Pastu macam straight forward je.

lots_of_hatred said...

arien: aku pegi sorg je.. lone ranger skang.. layan sorg2 beb tgk movie.. janji sebelah seat aku tetap amoi..hahahaha

ms fitri: nasib baik pegi tgk movie tu ari rabu..murah..6 hengget jek. selamat poket gua.hahaha