Pages

Friday, September 11, 2009

Lagi Edisi Back to School

mesti boring kalau selalu citer atas tajuk yg sama...tapi aku tak peduli.. aku nak citer gak. yg ini adalah episod ke-3 edisi back to school.. agak menarik juga episod kali ni.. bermula pada pukul 7, aku dah tercongok kat fakulti.. bukan main awal aku keluar rumah hari ni.. niat aku pegi awal sebab mau surfing mencari journal. hampeh gila. rupa-rupanya wireless kat fakulti hanya available start kul 8 pagi.. bermakna (tak da maknanya) aku menunggu selama 1 jam dengan perasaan nak je aku cabut moderm intenet kat dinding tu... punya la awal sampai kat fakulti.. hurm. dari dok buang masa je, aku review journal-journal yg dah aku download semalam. baca-baca sket lepas tu terlelap.hahaha..lelep kejap je.tak lama pun.. "wireless network connection status connected" pukul 8 baru aku dapat surfing..

selama dua jam dok menyelam dalam dunia tanpa sempadan, aku pun menapak pegi ke bilik supervisor..alamak..langkah kiri rupanya.. ada tetamu dalam bilik beliau. terpaksa la aku menunggu kat luar bilik.. tambah lagi 1 jam lebih.. baru la aku dapat jumpa dia..hurmmmm..

sepertimana yg disangka, second proposal aku ditolak dengan alasan bla.bla.bla.bla..
aku cepat-cepat propose tajuk yg ke-3 kat dia.. dia tengok-tengok kejap then "ok,saya terima tajuk yg ini." fuhh, lega... ayat positif yg pertama keluar dari mulut beliau.. TQ sir.. apa yg aku perlu buat sekarang ni adalah mencari journal yg berkaitan dan juga questionnaire yg sesuai.. jadi sesiapa yg ada journal yg berkaitan dengan - the effectiveness of shirt sponsor among football audience - tolong bagitau aku dengan segera ok.. ganjaran sungguh lumayan menanti anda sebagai balasan..haha. kalau ada orang nak tolong aku carikan journal tu pun boleh juga.. lagi cantik!!! :D

p/s: aku akan tulis edisi ni sehinggalah siap aku puyer research..mungkin siap bulan 11, mungkin tahun depan dan mungkin juga utk selama-lamanya..haha..

tq pada penghuni umah black kerana bagi aku tumpang berteduh..

-to be continue-

3 Mitos:

Musezafar GB said...

din, nape xtulis ko punca kekalahan futsal smlm..
hahaha..

Musezafar GB said...

din, nape xtulis ko punca kekalahan futsal smlm..
hahaha..

lots_of_hatred said...

kalah ke team aku semalam??? hahaha. bape goal smalam ek..aku x kira.. aniway aku kagum ngan ko skang.. byk improve...chayok2!!