Pages

Wednesday, September 22, 2010

Saing-saing Barack Obama


Selamat hari raya kepada semua.. erk! buang tebiat ke apa time macam ni pun masih bagi ucapan raya.haha.. aku lama menghilang bukan sebab beraya sakan sampai tak hingat dunia ok.. memang aku beraya sakan tapi tak da la sampai berminggu-minggu.. mungkin aku patut ucap selamat hari raya bagi orang yang sudah habis puasa 6..


"kalau blog aku ni seekeor haiwan belaan, nescaya dah lama mati kebulur..
kalau blog aku ni seorang awek, nescaya dah lama dia merajok minta putus..
kalau blog aku ni sekuntum bunga, nescaya dah lama mati kelayuan.."



bila kita sibuk, mesti teringat waktu senang-lenang.. kepada yang pedulikan aku, tenkiu yea atas keprihatinan anda.. bila aku ada masa nanti aku akan ke blog hangpa semua.. komen korang pun aku beloum reply.. sorry yea. aku sedang damn buzy like obama!haha..




11 Mitos:

Peminat Katie Holmes said...

gua rindu lu brader.haha

Shu Shinju said...

wah... bz giler u...

aleen adela akoo ^_* said...

any waords from u?bak kate komen ko nih.lantas aku jawab,xde!hu3 :P

nabilah_2908 said...

patut la lama menyepi..buzz rupanya..

hmm...bzz tu bzz la gak...kesihatan jgn dilupakan yupp..

take care.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
RAGAM MANUSIA DI PETROL STATION

nur anis said...

xpe. selagi masih syawal, selagi ada suasana raya lagi..

dak zoo said...

andai blog ko seekor aym.. mesti die da wut chicken dance.. hahahaha...=D lalalalala..lalalala..lalalalalala..ek.ek.ek.. (smbil wut chicken dance..gelek2) =P

MHps said...

BZ ya... hr tu kena malware sempat ang clearkan bermakna ang takut gak kehilangan peminat, kan? kan?

Yuni Aisyah said...

TK bz ruepnya..patut la lame xnmpk..eh kalo free sergah la blog ak..=P

six.september =_= said...

eleh ngaku ja hang dok beraya lagi time ni

s h e e said...

ekekek...poyo jew tapak kaki ni...mane ang menghilang time aku sedih...sob2...

Tapak Kaki said...

bf katie holmes: gua rindu lu jugak.haha..


shu: bz ouh..


aleen: kalau takda pergi main jauh-jauh.haha..


nabilah: bab jaga kesihatan ni baru je 3 hari lepas kena ankle sprain.. kena masa main futsal.hehe..


nur anis: betol habaq ang tu..


dak zoo; tak tahu lak ang pandai wat ciken dance..mesti terbeliak aku tengok ang nanti.haha


mhps: aku pakai antivirus original..rasanya clear dari malware tu.. aku ada peminat ke? erm..


yuni: nanti aku sergah blog ang..


6/9: sesambil tu beraya la jugak.haha


ecah: ramai cakap aku poyo..hoho. aku busy sikit ngan urusan duniawi. sorry yea ecah..