Pages

Thursday, September 2, 2010

Cabin Crew Ready For Landing

Dengan ini kapten tapak kaki sengaja nak umumkan bahawa aku selamat mendarat di perkampungan orang asli terchenta dengan gumbira..

Terima kasih daun keladi kepada syarikat air bus transnational kerana sudi mentaja tiket penerbangan balik secara sehala yang berharga RM42.10 tunai..

Kepada pilot driver, terima kasih tak terhingga kerana bawak bas perlahan sangat memaksa aku bersahur dalam bas dengan roti perisa jagung, twisties, biskut orea dan air mineral tanpa sempat sampai ke rumah bersahurkan masakan puan emak..

Penghargaan juga kepada penumpang flite WTC 2349 yang tidur sampai tak ingat dunia, disertakan dengkuran yang agak merdu..


- The end -

Awan Dania episode 24

Babak 32

p/s: sekarang mode nak beraya.. bangun tidur kejap lagi, aku nak pergi cari mercun untuk main malam karang.. hooray!

13 Mitos:

s h e e said...

wahh...da smpai umah...awalnyew cuti...mane aci...

CgMas said...

Aik! Dah sampai KB? Monteng ke apa tu? Mercun? oo nak layan anak buah main, yg penting utamakan keselamatan!.. x main lg baek!

s h e e said...

adeila...puas nk bg mail add kt houtbox tp x berjaya...ni mail add [aishah_bio@yahoo.com] nanti add la yew...

sYaza said...

wahahah..sian ang..sahur dlm bus je....xpe la..janji dpt gak sahur n balik rrumah..uwaaa..aku lambat ag nak balik..heheh

Peminat Katie Holmes said...

siot r.
aku takde stok mercun bola tahun nie.
tak meriah.tak meriah.

nabilah_2908 said...

wah..dh sampai umh... :)

hati2 main mercun tu...jgn sampai masuk bulitin utama dah la yupp... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BISKUT RAYA - PART 1

Yuni Aisyah said...

hahahaha..kira bagus la pilot driver tu bwk slow..kalo laju alamat ang x smpai la beraya kt kmpung tercenta..;D

Selipar Putus said...

wey.. balik kampung tak ajak nenek.. pe barang nek air bus sensOwang.. kite lawan meriam buluh karang! nenek isytihar perang.. yihuuu

aleen adela akoo ^_* said...

kejap lg ang plak yg masuk buletin utama malam sok aku malas nak ckp ape la..hu3

Cik Faeezan said...

haish..maen mercun mcm knak2..

Shu Shinju said...

main la mercun.... kang x dpt raya....

aleen adela akoo ^_* said...

pemalas sungguh nak reply komen ang nih... :P

Tapak Kaki said...

ecah: sila jeles okeh.haha...


teacher: mana ada orang monteng... ni balik secara legal wokey..haha.. btw, macam mana teacher leh tahu aku balik ke KB ni? konfiden jek..haha


syaza: ang sayang sangat ngan utm tu.. pasal tu sengaja balik lewat kan..hehe..


bf katie holmes: aku nak pergi rantau panjang ni... nak pergi seludup mercun sebarang dua.haha.. nak kirim?


nabilah: sayang jugak ang kat aku yea.wakaka...


yuni: bawa biar laju, asal selamat.. moto yang patot ada pada semua driver bas..hehe..


nenek: ang takot mercun ni kan pula nak ajak perang meriam buluh.. haha.. berani la pulak..


aleen: ang nak sangat aku masuk tivi ek.. cis! tahu la aku pemes.haha..


faezan: dewasa main mercun..kanak-kanak main bunga api.. tak sama lorh..hehe..


shu: main mercun tu la tanda kita beraya..haha


aleen: ang lagi pemalas nak reply sms..wakaka