Pages

Friday, September 10, 2010

Ucapan Mohor Besar Raja-Raja



"Setelah diperkenan bla bla bla maka diisytiharkan bla bla bla bersamaan hari jumaat bla bla bla..."..horay, besok raya..



Di kesempatan ini, aku nak mohon maaf dari hujung rambut hingga ke tapak kaki akan salah silap aku kat angpa semua.. aku memang selalu buat semak kat blog angpa.. dah la tersadong tak bagi salam.. pastu komen entry angpa macam-macam ikut suka jari.. mungkin ada tersalah bahasa.. mana yang terasa, jangan simpan dalam hati.. jadi harapannya, maafkan lah aku yang hena ini.. tiada niat lain cuma hanya ingin berkawan..

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin
dari Tapak Kaki dan isteri

*kontroversi

24 Mitos:

s h e e said...

ekeke...tapak kaki berangan...adeila...selamat hari raya...taon depan ang post video ang smpaikan mohor besar no...

CiK UnGu ViOLeT said...

Salam lebaran buat Tapak Kaki & isteri..kalo ade komen2 den yang melampau tu, harap dimaafin ya! kih3 :p

CgMas said...

Hooo balik kg awal rupanya nak nikah? Blogger gak ke? Meh nak komen blog dia lak.. Tp kenapa rupa ang dlm gambar ni lg ensem?
Eh.. sori ngarut juga pagi raya ni..

dunspeak♥ said...

iskk tak pa aihhh ang komen ikut suka jari ponn..cheq sukaaa...hahaha ;p

selamat hari raya jugakk..maaf gak kalau ada salah silap yea..

eh, cun ar pix kawen ang..hehe

six.september =_= said...

takpa takpa
aku maafkan hang..hehe
aku pon mintak maaf gak
kot-kot tercurik hapa2 kat belog hang

duet raya jangan lupa bank in..hihi

hamzah ian said...

raya oi!! hehehe

kata kila said...

apakah? ko dah kawen? dalam mimpi?wahahahah

selamat hari raya jugak bro!

aleen adela akoo ^_* said...

slamat hari raye jugak..aku mintak maap jugakla nah klo aku ade slh silap.hu3

dak zoo said...

whoa.. akhirnye ade gak org yg nk kt ko.. slmt pngntin br! hehe..

sYaza said...

pergh..pergh..ni aku nak mrh ni..wakakaakkaka..kawin x jemput aku..grrr!! =))

Tapak Kaki said...

ecah: idea yang baik tu.. boleh dipertimbangkan.hehe..


cik ungu: angpa semua tak pernah buat salah ngan aku.. jangan risau..


teacher: aku mana kawin lagi laa. hahaha.. propaganda tu semua.. gambar tu aku cilok masa kawan aku kawin.wakaka..im single ok..


dunspeak: ang suka ek.. nanti aku terjah lagi blog ang..


6/9: boleh ke bank in duit syiling kat mesin cash deposit tu? nanti aku bank in ok..haha

Tapak Kaki said...

hamzah: aku raya sakan 2 hari ni..
penat nak mam..


kila: haha.. memang aku kawin dalam mimpi pun..


aleen: maap ang diterima.hehe..


dak zoo: propaganda je tu semua.. tak leh caya pun..haha


syaza: kang aku nak kawin aku jemput ko ok..hehe

dak zoo said...

propaganda la sgt.. kalo da kawen pn pe slhnye..hohoho..=P

k0L mE jaa~dE fr0sted tin k0s0ng said...

orang utara ka?

h A n Y S said...

cun bini ang!
hak3!
;p

hamzah ian said...

woi tapak kaki..

lady XOXO said...

wah2... merah gitu.. SELAMAT HARI RAYA yer.. MAAF ZAHIR yer..

Peminat Katie Holmes said...

feewitttt....

hamzah ian said...

oi.. gua dtg lagi.. hahahaha

Tapak Kaki said...

dak zoo: salah kalau kawin sekarang.. belom mampu lagi lorh..


kol me jaa: aku bukan orang utara.. timur barangkali..haha


hanys: tu bini kawan aku la.. aku jadi pengapit masa dorang kawin..


wina: merah itu bukan aku..hehe


bf katie holmes: ang fiwit sape tu.. oit.. bini orang weh..haha


hamzah: tq sudi datang..

MiMiEy :) said...

wah, lawa bini..

selamat hari raya :)

Selipar Putus said...

bapak ensem ang lam pic ni.. da macam tapak sulaiman aq tinguks~

MUHAMMAD SHAHIR BIN SALLEH said...

wah..lawa pelamin...bapa rbu bjet??ho3...selamat ari raya..

Tapak Kaki said...

aku belom kahwin lagi laa. gambar tu semua bukan aku punyer.. aku cilok gambar kahwin member aku punye.haha