Pages

Sunday, May 23, 2010

Lagak Macam Juara


Di pendekkan cerita sudah tiga hari berturut-turut aku ada friendly match.. yang manisnya jadual tak habis takat hari ni.. bersusun perlawanan minggu ni.. sebelum aku panjangkan repekan aku ni, match petang tadi aku score dua bijik.. jaringan ala-ala Diego Milito semalam.haha.. memang tak nak kalah..perasan! =P

Pantang manager bagi ‘pesanan ringkas’ maklum ada friendly match.. terus aku reply ok tanpa ragu-ragu..padahal ankle ni dah sakit-sakit, peha lak rasa macam keras.. baru niat nak gantung boot buat seketika.. Nampaknya boot aku tu kotor lagi la nanti jawabnya..sigh!


Macam orang berdarah seni la.. tak boleh duduk diam kalau tak berlakon.. macam aku ni pulak yang berdarah sukan tak boleh kalau tak main bola.. boleh kena penyakit Parkinson kalau tak sentuh bola dalam sehari.. tu kalau sehari, kalau seminggu macam mana la gamaknya kan..haha.. boleh bayangkan tak? tak perlu imagine ok..


Pemain professional pun tak da la gila sampai tiap-tiap hari buat friendly match.. aku ni pemain jalanan je kot.. bukan dapat duit dengan main bola ni.. buang duit lagi ada la.. tak kisah pun.. aku cuma nak kepuasan je.. nikmat beb bila dapat main bola.. macam dapat kawin dengan anak ketua kampung sebelah.wakaka..

6 Mitos:

Siti Shuhadah Zainol said...

bola..bola..bola.. boring la... huhuhu..

lots_of_hatred said...

haha.. ini blog orang laki.. memang akan ada psl bola. =P

oleen said...

Makan bola..minum bola...sume bolaa..t nikah pn ngn bola tau..hakhak!!

lots_of_hatred said...

akan ku cari seorang wanita yang makan bola, minum bola, sume bolaa.. ok cik oleen?

alaidid said...

hehe..dpt kawin ng org kg sbelah,best ke?kna kawin ng olahragawti ni..bru dpt main je lps kawin.. :)

Tapak Kaki said...

cadangan yg bagus...haha