Pages

Friday, May 28, 2010

Rekod Telah Tercipta

Dah tak da tempat lain untuk aku berkongsi kegembiraan jika tidak di blog sendiri.. Memang gila seronok hari ni.. tak pernah aku tersengeh sorang-sorang masa bawak kereta.. Kenapa? Apa dah jadi? Haaa. Ini yang aku nak cerita.. (^^,)


Petang tadi aku ada friendly match.. Maahad FC menentang PRO Team FC di Padang Pejabat Pertanian Kota Bharu, pukul 6 petang.. sepak mula terpaksa dilewatkan sebab team aku tak cukup orang.. sebab apa lagi kalau bukan datang lambat.. wah, detailnya.. dah macam laporan sukan TV 1.. ye la.. menda ni akan jadi sejarah.. bukan boleh buat main-main.wakaka.. =P


Keputusan 3-1.. Team aku menang.. sape tak gembira bila menang kan.. tapi ada lagi yang buatkan aku lebih gembira.. sebab aku dah buat rekod peribadi terbaik sepanjang karier pemain bola sepak amatur.haha..


Aku SHOOT bola dari TENGAH PADANG terus MASUK GOL.. boleh korang bayangkan betapa jauhnya bola tu terbang terus ke gawang gol??? Keeper siap kena gantung lagi.hehe.. gila terer mamat ni.. =D


Sebab ni la aku memang gila dengan bola sepak.. kalau macam ni la gayanya, macam mana aku harus berhenti dari bermain??? (^_^)

10 Mitos:

s h e e said...

wahh...hebatnyew...patutla nick pon letak tapak kaki yew...

NU.YA.RA said...

saya shoot dari tengah padang terus masuk gol sdiri...hehe mane lebih terer?

Tapak Kaki said...

shee: wait until u see the leg laa.hehehe

nuyara: whoa..comfirm awk lg terer.. =P

aleen adela akoo ^_* said...

hu3..congratz2.. ;)

Tapak Kaki said...

haha..tocey2...

qyme.fuz said...

alah, tyme tue keeper tak pakai spek.
kan keeper tue rabun.x ingat ke?

Tapak Kaki said...

memang keeper x pakai spek.. tapi dia paki lense la..yang ni memang aku confirm ingat.hahaha

Yuni Aisyah said...

pasang la shoutmix..leh chatting..

Yuni Aisyah said...

fuyooo..hebat tol..dr tengah terus leh masuk gol..caya la bro..hehe

Tapak Kaki said...

tocey2... pingbox tu kan ada.. chatting je pkai tu.heehe