Pages

Saturday, May 29, 2010

THE LETTER T

Satu menda yang aku tak pernah terpikir untuk buat.. aku telah di-tag.. hentah permainan hapakah ini..?? aku hentam keromo saja buat menda ni.. hentah betol hentah tidak..

Rules:

It's harder than it looks...

Copy to your own notes...

Erase my answers...

Enter yours and tag twenty (20) people...

Use the first letter of your name to answer each of the following questions...

They have to be real...

Nothing made up...

If the person before u had the same first initial, you must use different answers...

You cannot use any words twice...

and

You can't use your name for the boy / girl name question...


Aku guna nama glamour aku je, Tapak Kaki.. kalau pakai nama betol nanti kantoi kat CIA pulak.wakaka...


The Letter


1. What is your name :

Tapak Kaki


2. A four letter word :

Team


3. A boy's name :

Tom Cruise


4. A girl's name :

Tiara Jacquelina


5. An occupation :

Tailor


6. A colour :

Tangerine


7. Something you wear :

Track Suit


8. A food :

Toblerone (Chocolate)


9. Something found in the bathroom :

Tiles


10. A place :

Thailand


11. A reason for being late :

Tayar Pancit


12. Something u shout :

Thank You


13. A movie title :

The Last Samurai


14. Something u drink :

Tea Ice


15. A musical group :

The Beatles


16. An animal :

Tapir/Tenuk


17. A street name :

Thong Lo, Bangkok Thailand


18. A type of car :

Toyota Corolla


Now tag twenty (20) people.


Bab yang ni memang kelakar.. follower aku pun tak sampai 20.. macam mana tag seramai tu.haha..

Aku tag je yang mana ada.. ikot suka hati, limpa, buah pinggang korang nak buat ke tak nak.ok.wakaka.. agak KBKK jugak nak buat menda alah ni.. first time.. agak-agak boleh hadiah tak cik nabilah?


“ARIEN***NU.YA.RA***ALEEN ADELA AKOO***NURWINA***CIK NONENG***PRINCESS…***QYME.FUZ***OLEEN***NADDY YAYA***SHUHADAH***AQISH BASIR***NAUGHTY BOY***MUSEZAFAR”


Kalau dah boring sangat tak da nak buat apa, cuba la try test menda alah ni.. aku buat menda ni sebab memang dah tak keje lain.hahaha.. jangan malas-malas ok..



10 Mitos:

nabilah_2908 said...

hehehe...thnks cz sudi melayan tag dari saya.. :)

Tapak Kaki said...

your most welcome..(^_^)

NU.YA.RA said...

pe pasal susah sgt ni derrr??

Tapak Kaki said...

aku pun terasa susah gak.. sampai berkerut2 dahi dok pikir... hentam je. xda hal punyer.. anda cuma perlu yakin boleh! ahaks

Yuni Aisyah said...

pnjangnya tag nie..hehe..msti payah nak menjawab..=)

Tapak Kaki said...

susah baru mencabar mintd KBKK..haha. kalo awk suka tag ni, buat ar. =D

aleen adela akoo ^_* said...

mahap,pemberitahuan,aku skang dlm mode exam.ni pon on9 kat lab kolej.hu3
sila jgn tag aku lg sbb aku xdpt memberi komitmen kpd ko dan jugak tag tsebut.ngehehe
sekian,wassalam. ;P

Tapak Kaki said...

haha.. orang smua ngah bercuti dia pulak sibuk dok dating ngan encik exam.. aniway goodluck ok.. susah2 tiru je orang sebelah.haha

s h e e said...

waa...jawapan kamu sme besh2...tp nape nama tapak kaki...hurm?

Tapak Kaki said...

best la sangat.haha.. nak buat macam dah aku di lahirkan semacam ini.hoho