Pages

Friday, July 9, 2010

My Lady


Owh My Lady...

Sudah lama kita tidak ketemu,
Hati resah bila kau terpijak paku,
Entah bagaimana keadaan kamu,

Harap engkau baik selalu.


Dahulu...
Engkau sentiasa disampingku,

Meredah panas dan hujan,
Tak kira dekat mahu jauh berbatu-batu,

Di kala sihat atau meragam.



Dan kini..
Kita sudah bersatu kembali,
Rindu terubat memang tak terperi,

Tiada apa yang boleh pisahkan kita lagi,
Jalan sesak bagai kita sama harungi.


Owh My Lady…

- My Lady di SPA -


- My Lady sedang posing bajet cun -

21 Mitos:

Shu Shinju said...

Your Lady terpijak paku??? alololo...ciannyer... da bawa gi klinik???

Tapak Kaki said...

luka tu sudah di-tacap mekenik.. nasib baik pakai tubeless..

aleen adela akoo ^_* said...

ini pantun ke seloka ke hape nih....

nabilah_2908 said...

cun juga my lady ni...hehe... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SYUKUR

Cik Shinju said...

ledi ker tuh?
erk..mcm jantan jer bodi dia...
ang ni bioq btl...
xkan songsang kot... ;p

puteriqaizyan said...

huhuhu..
gue pikir ape td..

Peminat Katie Holmes said...

pergh.
cinta sejati a. samad said.hehe

aleen adela akoo ^_* said...

eh mane komen aku!asal xkuar.ni nk betuka ni....

Tapak Kaki said...

aleen: ni orang panggil gurindam jiwa.. tapi kalo ang nak buat jadi lagu etnik kreatif pun boleh..


nabilah: cun melecun.. tergoda jugak ke?haha


cik shinju: ang ni otak tak senonoh betoi..leh lak sampai ke situ ang pikir.haha


iqa: apa yang ang pikir tu?


BF katie holmes: aku ni kira saing-saing a samad said jugak la.wakaka

Cik SHiNJU said...

oit...ang lg x snonoh... ;p
n3 berjiwang karat ngn CBJ yg bodi ala2 jantan tuh...yarkkk...meremang bulu tgkuk makcik...hakhak ;p

Tapak Kaki said...

lady aku tu mungkin nampak macam pengkid.. tapi dia tetap lady.hahaha.. hang otak kuning lorh.

Cik SHiNJU said...

hah...pengkid lg truk...
dua alam...ang kena p pusat pemulihan neh...dh kronik...

Tapak Kaki said...

hahaha.. macam je pengkid tapi bukan pengkid. ang ni. cuba baca betol-betol..ang suka je manipulate ayat aku.wakaka..

Cik SHiNJU said...

ahh...x kira...
aku tetap nk anto ang masuk pusat pemulihan sblm ang mengandung anak luar nikah...Nauzubillah...

Tapak Kaki said...

aku masih dara lagi ok.wakaka... ang kerja ngan JAIS ke nak anto aku masuk pusat pemulihan..chait!

s h e e said...

ekeke...tapak kaki...pinjam my lady...cun la... =)

Tapak Kaki said...

uiks.. ang pandai ke bawak mutur? kalau My Lady tu nak kat ang, amik free pun tak pe.wakaka

sYaza said...

wakakakak...sungguh la die ni..aku baru je nak ushar awek kan..skali moto da..ahahhh

Tapak Kaki said...

ko ni x da keje lain ke nak usha awek aku.hahaha

Selipar Putus said...

siyes cun giler merOyan "My Lady" ang tu.. adess

Tapak Kaki said...

sila jeles ye nenek..haha