Pages

Monday, July 26, 2010

Uji Otak Ang Sampai Berdarah

Kat sini aku ada soalan teka-teki untuk korang.. even UPSR korang dapat 5A, PMR dapat 8A+ failed add math, SPM dapat 12A dan setiap semester korang dapat 4 flat pun belom tentu dapat jawab teka-teki ni..

"BILA SUCI IA HITAM, BILA KOTOR IA PUTIH"

*pembayang= benda

kalau korang terer sebernas atok elbert einstein cuba la jawab..


22 Mitos:

Selipar Putus said...

stOking kaler itam.. tOl an an an an..hek3~

s h e e said...

ehehe...ape ek?pikir jap...

aleen adela akoo ^_* said...

ah,malas.da kuar jwpn nnt bgtau aku. :P

nabilah_2908 said...

jenuh fikir nih...tkdpt jawapn...huhu


jom ke APA KATA HATI pulak,
MASA ITU EMAS

mutiaraindahspa said...

tolonglah makcik ni. makcik nak tahu jawapannya.dah tua.. otak dah karat malas nak fikir.

Nazz@Purple said...

nak jawapan..mls nak pikir..

Tapak Kaki said...

selipar: jawapan ang tu salah.. sila cuba lagi...


kepada yang malas: korang ni mesti time exam dulu-dulu selalu meniru, kan.. otak korang belom berdarah lagi korang dah give up.. come on dude!

nabilah_2908 said...

jenuh dh fikir tau apa jwpnnya...huhu...otk saya tk sebernas elbert einstein... :P

wah...blog dh bertukar wajah...nice.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEAR FOLLOWERS

Yuni Aisyah said...

wah..wat teka-teki lak kamu..hehe..
maaf la kte xleh jwp la..maklum la otak dah beku..mls dok pk..=P..
nnti bgtau la kte ape jwpn tu..

Tapak Kaki said...

nabilah: lagi dua tiga hari aku kasi jawapan ok..hehe


yuni: ang duduk dalam peti sejuk ke sampai otak ang beku.. aku suruh pikir sampai berdarah bukan sampai beku.wakaka

Tapak Kaki said...

nabilah: lagi dua tiga hari aku kasi jawapan ok..hehe


yuni: ang duduk dalam peti sejuk ke sampai otak ang beku.. aku suruh pikir sampai berdarah bukan sampai beku.wakaka

Peminat Katie Holmes said...

gila babeng...susah ni.haha

Shu Shinju said...

ada hadiah x kalau betul???

nak try... jawapannye.. PAPAN HITAM...

hehehe...

nabilah_2908 said...

hahaha..iyer la... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIMBANG

Tapak Kaki said...

BF katie holmes: otak ang dah berdarah ke belom?hehe..


shu: adakah jawapan anda adalah muktamad?


nabilah: good gurl..haha

Selipar Putus said...

weh.. pe jwpn die? da b'darah Otak aku pkir Ouh.. adesss

Tapak Kaki said...

kata student ipt.. takan tu pun dah berdarah otak.. belom lagi aku kasi soalan punca kuasa dua..

Hamzah Ian said...

papan hitam woi!!!!!!!!
hahahaha!!!

betol tak!!!!

ayaa alyy said...

blackboard. tol ark ? haha. bak rm50 ! :p

Shu Shinju said...

yer..muktamad..:)

Selipar Putus said...

haha.. papan itam ker.. de plaks aku jawab stOking itam ari tu.. ceh, abeh ilang machO aku.. dem!

Tapak Kaki said...

tu la ang..aku suh tengok discovery channel ang tak nak.. nak jugak bukak tv1..haha